Hirdetés

Előzetesen a karácsonyi hangulatú Klaus

|

Gyönyörűnek és egyben furcsának ígérkezik a Netflix legújabb animációs filmje.

Hirdetés

Nem kell megijedni, idén sem fogunk kimaradni a jól megszokott karácsonyi hangulatú alkotásokból. Igaz, ezek közül kettő is december helyett novemberben fog debütálni, úgy mint a Paul Feig (A kém, Koszorúslányok) által rendezett Múlt karácsony vagy éppen a Netflix legújabb animációs filmje, a Klaus. Az utóbbi egy teljesen szokásos, már-már átlagosnak mondható történet lesz, viszont az első hivatalos előzetes alapján bátran be lehet rá fizetni a hangulata és a gyönyörű atmoszférája miatt.

 

Hirdetés

A Klaus a címszereplő Miklós sztoriját fogja bemutatni (ismét), ahogy egy leendő postás, Jesper betoppan az életébe, és akkor kéri, hogy csináljon a környék gyerekeinek különféle játékokat, amiket ő ingyen és bérmentve kiszállítana - persze azt már nem mondja el neki, hogy azért menne bele ebbe az alkuba, mert ő a postás akadémia legpocsékabb diákja, és ezzel bizonyítaná rátermettségét a tanárainál. És persze ahogy lenni szokott az ilyen történeteknél, számos ellenlábas bukkan fel, hogy megakadályozzák Jespert és Klaust az ajándékok elkészítésében és kiszállításában.

Talán a sztori és az előzetes alapján egy tucatalkotásnak tűnhet a Klaus, mégis van egy olyan utánozhatatlan stílusa és hangulata, amely elviheti a hátán az egész filmet és jókedvet szerezhet a nézőjének. És ha emellé még hozzávesszük azt is, hogy Jespernek Jason Schwartzman (Holdfény királyság, Scott Pilgrim a világ ellen), Klausnak pedig az Oscar-díjas J. K. Simmons (Whiplash, Pókember-trilógia) kölcsönzi az orgánumát, akkor tényleg egy önfeledt másfél óra elé nézhetünk.

 

A Klaus november 8-án lesz látható az egyes tengerentúli mozikban, Netflixre pedig 15-én kerül fel országszerte. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.