Hirdetés

Előzetest kapott a gyilkos mosómedvés film folytatása

|

Digitálisan már el is érhető a Killer Raccoons! 2, aminek címe mindent elmond magáról.

Hirdetés

Azt hittük, az Ebola Rex előzetese után láttunk már mindent, aztán a minap megjelent a Killer Raccoons! 2 kisebb kedvcsinálója. Ebben a videóban mikulássapkás mosómedvék támadják meg az embereket egy vonaton, miközben bajszos és kalóz szemtapaszos terroristákkal kell szembenéznie megviselt, de tettre kész főhősünknek. Újfent szeretnénk hangoztatni: nem viccelünk.

 

Hirdetés

Már az a tény, hogy a Killer Raccoons! film megjelent (amit nem ezen a címen fogtok megtalálni, hanem Coons! - Night of the Bandits of the Night-ként), eléggé megviseli az embert, de hogy mindez folytatást kapjon, az már egészen biztosan egy következő szintet üt meg. Travis Irvine a film elkövetője, aki az első mozit potom 5000 dollárból készítette, 15 év alatt pedig úgy néz ki, sikerült összeszednie megint annyit, hogy elkészítse a folytatást.

 

A Killer Raccoons! 2 (alcímét is hozzátéve: Dark Christmas in the Dark) július 28-án jelent meg digitálisan, 31-én elvétve néhány moziban, október 1-jén pedig DVD-n is debütálni fog. Az Ebola Rex után valamelyikőtök ezt a is bepróbálja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.