Hirdetés

Előzetest kapott a legújabb DC rajzfilm, a Justice Society: World War II

|

Az Igazság Ligája már a nácikat sem kímélte annak idején, szuperhőseinknek ezúttal a negyvenes évek Németországával is összeakad a bajuszuk.

Hirdetés

A DC animációs gyártósora 2021-ben sem lassul le, megérkezett a hamarosan debütáló Justice Society: World War II kedvcsinálója, ahol náci katonaseggek nem maradnak szétrúgatlanul kedvenc szuperhőseink által. Az április 27-én érkező Justice Society nem is az év első DC filmje, hiszen arról már beszámoltam nektek egy kritikában is, ahol Batman került egy 70-es évek kung fu filmjeit megidéző alkotásba.

Hirdetés

A Justice Society: World War II sem egy szokványos képregényes történetet kíván elmesélni, hiszen ez esetben a negyvenes évek háború sújtotta Európájában mérik össze erejük DC hőseink a gonoszokkal. Maga az időszak a DC Golden Age korszakába kalauzol minket vissza (Golden Age-ként hivatkoznak az amerikai képregények aranykorára, ami körülbelül a 30-as évektől a 40-es évekig tartott). A történet szerint a jelenkori Barry Allen, más néven Flash visszautazik az időben a fent részletezett világháborús érába, ahol segítő kezet nyújt az akkori igazságosztóknak, illetve megpróbál hazajutni a saját idejébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.