Hirdetés

Előzetest kapott a Miután széria 5. része, a Miután annyi minden történt

|

Tessa és Hardin viharos szerelmi története folytatódik.

Hirdetés

Tessa (Josephine Langford) és Hardin (Hero Fiennes Tiffin) se veled-se nélküled kapcsolata továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend mind regény, mind film formájában. A 2019-es Miután, a 2020-as Miután összecsaptunk, a 2021-es Miután elbuktunk és a 2022-es Miután boldogok leszünk után megérkezett a folytatás, a Miután annyi minden történt trailere is. 

A rendezést újfent a legutóbbi két részt jegyző Castille London vállalta, aki egyúttal a forgatókönyvért is felelt, a két főszerepben pedig természetesen továbbra is Hero Fiennes Tiffinnek és Josephine Langfordnak örülhetnek a rajongók. De vajon hová lehet még fokozni az eddig látottakat?

Hirdetés

A sztori szerint az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti. Íme az első előzetes, rögtön magyar szinkronnal:

A Miután annyi minden történt szeptember 14-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.