Hirdetés

Charlie Cox Daredevilje is felbukkanhat a Pókember 3-ban (Frissítve)

|

Egyre terebélyesebbé válik a Tom Holland nevével fémjelzett Pókember film szereplőgárdája.

Hirdetés

Frissítés: A ComicBook.com értesülései szerint a színészt látták a forgatáson, így bár hivatalos megerősítés továbbra sem történt a casting kapcsán, egyre valószínűbb, hogy Matt Murdock tiszteleté teszi Peter Parker oldalán. 

Eredetileg írtuk: Úgy tűnik, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures megpróbálják megismételni a Bosszúállók sikerét, és összehozni egy minden eddiginél nagyobb crossovert. A Pókember 3 ugyanis afféle élőszereplős Pókember: Irány a Pókverzum filmnek ígérkezik, mivel a korábbi hírek szerint Tom Holland (Pókember) és Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) mellett benne lesz Jame Foxx Electrója is. Ez volt az, amit biztosan tudtunk, azonban a nagyobb sajtóorgánumok forrásai szerint a projekthez csapódott Alfred Molina (Doctor Octopus), Andrew Garfield (A csodálatos Pókember filmek hálószövője) és Kirsten Dunst (Mary Jane) is, míg Tobey Maguire (a Raimi trilógia Pókembere) és Emma Stone (Gwen Stacy) tárgyalásokat folytatnak a visszatérésükről.

Hirdetés

Ha nem lenne így is elég izgalmas a koncepció, akkor a legújabb fejlemény rátesz erre még egy lapáttal: a jelenleg talán a legmegbízhatóbb, bennfentes infókkal rendelkező scooper, Charles Murphy szállította a hírt, miszerint három különböző forrásból is megerősítették neki, hogy a Netflixen három évadot megélt Daredevil, azaz Matt Murdock is fel fog bukkanni a filmben, méghozzá ugyanazon színész, Charlie Cox megformálásában.

Hogy a vak ügyvéd pontosan milyen szerepet kaphat (tehát hogy egy új Daredevilt kapunk vagy folytatódik a sorozatban megkezdett történetszála), azt még egyelőre nem tudni, de december 10-én sor kerül a Disney befektetői prezentációjára, akkor talán okosabbak leszünk.

Ti örülnétek neki, ha beigazolódna a hír és Charlie Cox visszatérne Daredevilként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.