Hirdetés

Előzetest kapott a női főszereplőkkel készült Amerikai pite-film

|

A DVD- és VOD-megjelenés mellett Netflixre is érkezik ez az új pite.

Hirdetés

Az eredeti Amerikai pite-filmeken több generáció is felnőtt, a tinédzserkorszak megkerülhetetlen alkotásai voltak ezek. Vagyis legalább az első trilógia Az esküvőig bezárólag, és még úgy nagyjából a 2012-es A találkozó is. A többi, Pite-kánonba be nem került, másképpen spin-offoknak titulált filmek (A zenetábor, Pucér maraton, Béta-ház, A szerelem bibliája) már csak árnyékuk voltak az eredeti alkotásoknak. A találkozó óta nem is kaptunk újabb epizódot, egészen mostanáig, hiszen a Universal arra döntésre jutott, hogy folytatni kellene ezt a szériát - csak éppen most a női szereplőkre fókuszálva.

Hirdetés

A Halálos iramban: Hobbs & Shaw mintája alapján az egyelőre American Pie Presents: Girls' Rules címre keresztelt film nem pusztán DVD-re és VOD-ra fog megjelenni, de még a Netflix digitális könyvtárát is színesíteni fogja. A történettel gyakorlatilag mindenki tisztában van, aki ismeri ezt a filmsorozatot: egy csapat érettségi előtt álló lány arra az elhatározásra jut, hogy mindenáron el kell veszíteniük a szüzességüket - emiatt pedig különféle szabályokat is lefektetnek (ha már őket nehezebb lesz). Mindehhez pedig előzetes is érkezett.

Ha hihetünk a videóban feltüntetett időpontnak, akkor az American Pie Presents: Girls' Rules idén október 6-án fog megjelenni, ám a netflixes premierről még nem tudni semmi konkrétat. Ti mit gondoltok, jó ötlet a régi Amerikai pite-sorozatot ebben a formában folytatni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.