Hirdetés

Előzetest kapott a Transformers: War For Cybertron Trilogy lezáró fejezete, a Kingdom

|

Epikus finálét ígér az Autobotok és az Álcák végső küzdelme.

Hirdetés

Tavaly indult útjára a Netflix és a Hasbro közös Transformers-projektje, melynek keretén belül a streamingszolgáltató egy három fejezetre osztott sorozatban meséli el az Autobotok és az Álcák háborúját. A Transformers: War for Cybertron Trilogy azonban hamarosan a végéhez ér, hiszen idén nyáron már érkezik is a trilógia harmadik és egyben utolsó fejezete, a Kingdom, amelyhez most végre befutott az első előzetes.

Hirdetés

Ez a vadonatúj és eredeti ötleten alapuló sorozat feltűnően eltérő animációs stílust kínál, amely eddig még soha nem látott módon ábrázolja a Transformereket, és mélyen elmeríti a rajongókat a közkedvelt franchise középpontjában álló eseményekbe. Az első két évad, a Siege és az Earthrise hat-hat epizódot foglal magában, ezt a formulát pedig valószínűleg a Transformers: War For Cybertron Trilogy - Kingdom is követni fog majd, amely július 29-én debütál a Netflix kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.