Hirdetés

Előzetest kapott a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozat

|

És már a premier sincs messze.

Hirdetés

Még tavaly ősszel derült ki, hogy az Amazon sorozat formájában próbálja meg rebootolni az 1997-ben megjelent Tudom mit tettél tavaly nyáron című horror-slasher klasszikust, amelyhez hamar megtalálták a szereplőgárdát is, ám azóta nem sok mindent hallottunk a projekt felől. Egészen mostanáig, a streamingszolgáltató a napokban ugyanis közzétette az első előzetest a szériáról.

Hirdetés

A történet alapját ezúttal is Lois Duncan 1973-as azonos című regénye szolgáltatta, amely alapján Sara Goodman (Preacher, Gossip Girl - A pletykafészek) írta meg a sorozat forgatókönyvét, aki egyben a vezető producere is lesz a projektnek. Főszerepben feltűnik Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom, Bill Heck, Sonya Balmores, Spencer Sutherland és Chrissie Fit, a premier pedig október 15-én esedékes az Amazon Prime-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.