Hirdetés

Színészekre talált a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-sorozat

|

Szépen halad a projekt.

Hirdetés

Alig pár hónappal az Amazon bejelentése után, hogy sorozatot terveznek készíteni az 1997-ben megjelent horror-slasher klasszikus, a Tudom, mit tettél tavaly nyáronból, a projekt most nagy lépést tett az elkészülés irányába, hiszen fény derült a széria fontosabb főszereplőire.

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le elsőként, akik megtudták, hogy az alábbi nevek írtak alá a horror-sorozathoz: Madison Iseman (Jumanji: A következő szint), Brianne Tju (Könnyű, mint a pehely), Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene (Dex nyomozó), Cassie Beck, Brooke Bloom (Homecoming) és Bill Heck (Locke & Key).

A karaktereikről azonban semmi nem derült ki, így fogalmunk sincs, hogy pontosan kit alakíthatnak majd. A szériát Sara Goodman (Preacher, Gossip Girl - A pletykafészek) írja, aki egyben a vezető producere is lesz a projektnek, premierdátuma pedig egyelőre még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.