Hirdetés

Előzetest kapott Andrew Garfield új sorozata, az Under the Banner of Heaven

|

Kellően nyomasztónak tűnik.

Hirdetés

Ha szeretnénk csillapítani az olyan sorozatok iránti szomjunkat, mint a True Detective, akkor nagyon úgy tűnik, hogy az Under the Banner of Heaven potenciálisan megfelelő választásnak bizonyulhat. Az FX égisze alatt készült krimisorozat az előzetes alapján kellően nyomasztónak és hangulatosnak tűnik, így máris szeretettel várjuk. 

Hirdetés

A sorozat Jon Krakauer regénye alapján készült, amely a The Guardian szerint minden idők tíz legjobb true-crime regénye között is szerepel. A történet egy nyomozóról szól, akinek a hite próbára lesz téve egy brutális gyilkosság által, miután ennek az esetnek a szálai egy vallási közösség felé vezetnek, melynek hősünk is elkötelezettje. 

Az Under the Banner of Heaven kreátora az a Dustin Lance Black, aki a Milk, valamint a J. Edgar című filmek forgatókönyvéért felelős. Exacutive producerként Ron Howard és Rian Glazer istápolják a produkciót, az Aggregate Films által pedig Jason Bateman és Michael Costigan is részt vesznek a munkálatokban produceri minőségben. Andrew Garfieldon kívül a sorozatban láthatjuk még Daisy-Edgar-Jones-t, Sam Worthington-t, Wyatt Russell-t, Rory Culkin-t, valamint Gil Birminghamet és Seth Numrich-ot. Jelenlegi tervek szerint idén láthatjuk majd a szériát a Hulun. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.