Hirdetés

Előzetest kapott az újravágott A keresztapa 3

|

A pofás és hangulatos előzetes mellé még a premierdátumot is megosztották.

Hirdetés

A keresztapa 3 sosem volt a rajongók kedvence, és habár egyáltalán nem lett rossz film a maga nevében, az 1972-es és 1974-es elődjeihez nem tudott felkapaszkodni. Pontosan emiatt lehetett az, hogy az író-rendező Francis Ford Coppola oldalát máig szúrta, hogy nem tudott egy olyan lezárást forgatni, amire a rajongók elégedetten bólintanak. Ez minden bizonnyal megváltozhat idén decemberben, hiszen Coppola újravágta A keresztapa 3-at a film 30. évfordulójára.

Hirdetés

Nyilvánvalóan nem egy teljesen más alkotást fogunk látni, mindössze egy eddig nem látott kezdéssel és befejezéssel fog szolgálni ez az új vágás. Coppolának egyébiránt ez a második ilyen újrakiadása, hiszen tavaly debütált még a hazai mozikban is az Apokalipszis most: A végső vágás. A keresztapa 3: Michael Corleone halála (eredeti angol címmel: The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone) idén december 3-án kerül a még be nem zárt nemzetközi mozikba, 8-án pedig online és Blu-rayen is meg fog jelenni.

Ti tervezitek megnézni ebben az új formában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.