Hirdetés

Előzetest kapott Florence Pugh pszichológiai thrillere

|

A Don't Worry Darlingban egy idilli közösség mögött húzódó súlyos titokról hullik le a lepel.

Hirdetés

Florence Pugh a Fehér éjszakákban már egyszer bizonyította, hogy mennyire testhez álló számára a pszichológiai horror, ám a folklór helyett ezúttal tudományos titkokkal átszőtt történetben fog főszerepelni a Don't Worry Darlingban, aminek befutott az első trailere is. A szeptember végén debütáló filmet a színésznő-rendezőnő Olivia Wilde rendezte, amiben Pugh mellett még Harry Styles, Gemma Chan, KiKi Layne, illetve Chris Pine is felbukkannak fontosabb szerepekben. 

Hirdetés

A történet Carey Van Dyke, Shane Van Dyke, illetve Katie Silberman hármasától ered, ami egy idilli, 1950-es éveket megidéző közösségben játszódik, ahol a nőknek látszólag csak annyi a mindennapi feladatuk, hogy háztartást vezessenek, és férjeik napi munkáját egyszer se kérdőjelezzék meg. Ám amint elkezdenek sokasodni a gyanús jelek, Pugh karaktere mégis kérdőre vonja a házasságát és az addig idillinek tűnő közösséget, ami súlyos következményekkel jár az életére nézve.

A leírásból is felsejlenek a kapcsolódási pontok a már emlegetett Fehér éjszakákkal, és a trailer is arról tanúskodik, hogy Pugh színészi teljesítményét ezúttal sem érheti majd panasz.

Titeket meggyőzött a Don't Worry Darling előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.