Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott Ridley Scott új történelmi filmje, Az utolsó párbaj

|

Egy meghurcolt nő igazának történetét mutatja be.

Hirdetés

Ridley Scott már számtalanszor bebizonyította, hogy a kisujjában van a filmes szakma, így rendre több műfajban is kipróbálta magát. Az egyik ezek közül a törtélelmi, amiben olyan alkotásokat tett le a nagy öreg az asztalra, mint a Gladiátor, a Robin Hood vagy éppen a Mennyei királyság. Most egy újabb hasonszőrű filmmel jelentkezik, nevezetesen a hathatós című The Last Duellel, avagy magyarul Az utolsó párbajjal, ami a valóban élt Marguerite de Carrouges igaz történetét fogja bemutatni.

Hirdetés

Az 1300 évek közepén Marguerite de Carrouges-t (a gyönyörű és imádni való Jodie Comer), a katonai parancsnok, Jean de Carrouges (Matt Damon) feleségét megerőszakolják. Ha nem lenne ez a tett éppen elég szörnyű, az erőszakot Jacques LeGris (Adam Driver), de Carrouges szomszédja és jó barátja követte el. A nőnek viszont senki nem hisz, főleg nem egy olyan nagy tekintélyű férfival szemben, mint LeGris. Férje, Jean (inkább a családja és legfőképpen saját maga becsületét szem előtt tartva) mégsem nézheti tétlenül az ügyet és kihívja LeGris-t egy lovagi párbajra.

Szinkronos:

Eredeti:

Az utolsó párbaj már az előzetesével sem árul zsákbamacskát; ez sokkalta egy dráma lesz inkább a középkorba ágyazva, mintsem egy vérbeli történelmi film. A forgatókönyvet Eric Jager könyve alapján a Good Will Hunting duó, vagyis Matt Damon és Ben Affleck írta Nicole Holofcenerrel egyetemben. A film október 14-én kerül majd a hazai mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.