Hirdetés

Végre előzetest kapott A ki***tt világ vége 2. évada

|

A régóta várt netflixes drámasorozat még idén megkapja folytatását.

Hirdetés

2017 októberében debütált a Netflix berkein belül a A ki***tt világ vége első évada, amely nyolc epizódja ellenére nem volt több durván három óránál, így nem sokáig élvezhettük ezt a nem mindennapi sorozatot. Annak ellenére, hogy nem kapott akkora figyelmet az első szezon, mint amekkorát megérdemelt volna, mindenképpen ajánlott nekikezdeni, hiszen azon kevés alkotások egyikét ünnepelhetjük ebben, melyek egyáltalán nem bagatellizálják el a tinédzserek szerepét és problémáit. Habár olykor túlzásokba is esett, mégis megvolt a maga szerethető, keserédes realista bája, ami kisebb űrt is hagyott maga után. Ezt az űrt fogja nagy valószínűséggel betömni a nemsokára érkező folytatás, melyhez még egy stílusos előzetes is érkezett.

Hirdetés

Az összesen másfél perces kedvcsinálónem árul el sok mindent, mindössze céljának eleget téve kellően kíváncsivá tesz a pár képkockányi ízelítővel. És nem is kell ennél több, hiszen a szintén nyolc epizódra kihúzott új szezon ismét nem a megszokott 40-45 perces játékidővel fog futni, hanem annak felével, így bűn is lett volna, ha bármi jelentősebbet el lőtt volna az előzetes. A történet ott fog folytatódni, ahol az első felvonás véget ért, és a képsorokat elnézve, ennek csak mi, nézők fogunk örülni, nem a sorozat főszereplője, Alyssa (az imádni valóan mufurc és érzelemmentes arckifejezésű Jessica Barden).

 

A ki***tt világ vége folytatásáig már csak pár napot kell aludnunk, hiszen november 5-én, kedden fog elstartolni Netflixen. Előreláthatólag ehhez is fognak magyar feliratot készíteni, a szinkron még egyelőre kérdéses. Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.