Hirdetés

Előzetest kapott Willem Dafoe kutyás kalandfilmje

|

A Disney+-ra érkező film még idén karácsonykor látható lesz.

Hirdetés

Ha valamelyik projektben benne van Willem Dafoe, akkor nagy rá az esély, hogy egy emlékezetes alakítást láthatunk. Akár fő-, akár mellékszereplő az adott filmben, Dafoe mindig tud fogást találni az eljátszott karakterén, és saját magára tudja formálni azt. Láthatóan nincs ez másképp a legújabb filmje, a Togo kapcsán sem, amely jelen esetben nem filmvásznakon lesz megtekinthető, hanem az újonnan elstartolt Disney+ keretein belül. A film bejelentéséhez még egy igencsak megkapó és pofásan kinéző előzetes is érkezett.

Hirdetés

A Togo az 1920-as évek közepére, Alaszkába repít vissza minket, ahol a tundrára jellemző kegyetlen és zord időjárás jelenti a legnagyobb veszélyforrást az emberre. Dafoe egy kutyaszán vezetőt játszik, aki szárnyai alá vesz egy újonnan érkezett szibériai huskyt, Togót, akinek temperamentuma nagyban eltér a többi szánhúzó kutyáétól. Nem szófogadó, kissé szeleburdi, ide-oda flangál, de a férfi egyhamar felismeri, hogy Togo minden más kutyánál gyorsabb, így falkavezetőt csinál belőle. Ám ahogy lenni szokott az ilyen történeteknél, kilátástalannál válik a helyzet az időjárás miatt, és nagy rá az esély, hogy se a férfi, se Togo, se a többi kutya nem jut haza élve…

A filmet Ericson Core (Holtpont remake, Legyőzhetetlen) rendezi Tom Flynn (A tehetség) forgatókönyvéből. A Togo idén decemberben, napra pontosan 20-án kerül majd fel a Disney+ virtuális könyvtárába. Ti adtok majd neki egy esélyt az ünnepek alatt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.