Hirdetés

Ekkor folytatódik a Rick és Morty negyedik évada

|

Nincs annyira messze, de még így is sokat kell aludni, hogy újra elmerüljünk az újabb kalandokban.

Hirdetés

Tavaly novemberben kaptuk kézhez a várva várt Rick és Morty negyedik évadát - vagyis egészen pontosan annak első felét, hiszen mindössze öt epizódot láthattunk a 2017-ben véget ért harmadik felvonás óta. Azóta a sorozatért felelős Adult Swim csendben volt, nem árult el egyetlen apró információmorzsát sem, hogy a jelenlegi szezon második fele (a maradék 5 rész) mikor debütál majd. A minap viszont bejelentették a nyári megjelenést, ehhez pedig egy az előzőhöz hasonló stílusos előzetest is kaptunk, hogy legalább ezzel csillapítsuk a kalandok utáni vágyainkat.

 

Hirdetés

Egyáltalán nem szeretnénk hinni annak, hogy mindez csak április elsejei tréfa lenne, így bizakodunk az előzetesben látottakban. A pergő képsorok alapján ugyanolyan őrületes és észveszejtő kalandokban lehet majd részünk, mint tavaly, és ha hihetünk a videónak, akkor még a The Citadel of Ricks helyszín is vissza fog térni valamikor. A premier pedig május 3-án lesz; nagyon szorítunk, hogy ez a megjelenés össze is jöjjön, és ne kelljen halasztani.

 

Nektek hogy tetszett eddig a negyedik évad?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.