Hirdetés

BRÉKING: Őrült előzetesen a Rick és Morty 4. évada!

|

Azonban van egy rossz hírünk is.

Hirdetés

Májusban hivatalosan is bejelentésre került, hogy hosszú szünet után idén novemberben visszatér a Rick és Morty egy vadiúj szezonnal, amihez azóta már kaptunk néhány hivatalos fotót és egy rövid kis ízelítőt is. A mai napon azonban az Adult Swim csatorna végre közzétette az első, teljes hosszúságú előzetest is a 4. etapról, mely a képsorok alapján ugyanazt az őrült és elborult szórakozást ígéri, mint azt már megszokhattuk.

Hirdetés

Azonban van egy rossz hírünk is a rajongók számára. Annak ellenére, hogy a legutóbbi berendelés 70 további epizód elkészültét jelentette, a november 10-én debütáló 4. szezon 10 részéből még sajnos csak 5 részt fogunk kapni, hogy aztán a maradék 5 epizód valamikor 2020-ban kerüljön adásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.