Hirdetés

Első előzetesen a Halálfutam 3

|

A Universal Pictures harmadszorra is előhozakodik a Halálfutam szériával, természetesen egyenesen a DVD piacra készítette Roel Reiné (Halálfutam 2) az életre-halálra folyó versenyt.

Hirdetés

A Halálfutam legelső része korrekt iparosmunka volt Jason Statham alakításával, de a második már kizárólag DVD-re szánt alkotás lett és afféle előzményt jelentett, melynek hatására megérthettük az első rész történéseit. Roel Reiné újra előbányászta Tony Giglio forgatókönyvírót, aki ezúttal is letett egy forgatókönyvet az asztalra, remélhetőleg vállalható minőségben. Meglepetés, hogy a Halálfutam 2 szinte összes szereplője visszatér, így találkozhatunk Luke Goss, Ving Rhames és Danny Trejo karakterével is. A film megjelenésével kapcsolatban annyi bizonyos, hogy 2012. decemberében kerül kiadásra az amerikai DVD-piacon. A sztoriért és az első trailerét kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.