Hirdetés

Első képkockákon Kong és Godzilla, Tapsi Hapsi, az Öngyilkos Osztag...

|

... és - ahogy mondani szokták - még sokan mások!

Hirdetés

Már rendesen ki vagyunk éhezve az igazi mozis élményekre, de a jelenlegi, a vírussal teli lezárások miatt a mozinak, mint olyannak még jó sokáig nemet mondhatunk. A Warner a nézők és a szakma részéről egyaránt sokat (és jogosan) kritizált döntése révén - miszerint a kényszerhelyzet miatt 2021-es bemutatóit nemcsak moziban mutatja be (már ahol ez jelenleg lehetséges), hanem azzal egy időben az  HBO Max streamingszolgáltatón is - azonban nemhogy további premier halasztgatásokkal, hanem bizonyos esetben még jelentős előrehozatallal is jár együtt.

Hirdetés

Kezdjük is rögtön az örömteli hírrel! Adam Wingard (The Guest) szörnyfilmje, a Godzilla vs. Kong eredetileg 2020 végén mutatkozott volna be a filmszínházakban, majd a koronavírus miatt (valamint mert a stúdió kiadós újraforgatásokat rendelt el) eltolták idén május 21-re. Most azonban majd két hónappal előbb, március 26-án debütálhat a mozikban és HBO Maxon. Egyelőre előzetest még mindig nem kaptunk a két titán összecsapásáról, de először tekinthetjük meg őket mozgás közben a Warner új, fél perces kis kedvcsinálójában, amelyben közel sem tűnik annyira lefutottnak a meccs kettejük között.

Ebben a rövidke kis ízelítőben azonban a Warner összes jelentősebb idei bemutatója kapott egy rövidke, jobbára 1-2 képkockányi ízelítőt. Először láthatjuk LeBron James és a Flúgos Firkák csapatát az új Space Jamből, James Gunn The Suicide Squadját is láthatjuk mozgásban, de itt van Clint Eastwood új mozija, a Cry Macho, James Wan új horrorja, a The Malignant, a minap kiadott képek után pár snittet elcsíphetünk az új Mortal Kombatból is. Továbbá van itt még képanyag Will Smith King Richardjából, a kritikusok által már dicsért Judas and the Black Messiahból, a The Little Thingsből, a Those Who Whished Me Deadből Angelina Jolie-val és még temérdek Warner produktumból.

Remélhetőleg ezekből hamarosan érdemi hosszúságú előzeteseket is kapunk, hiszen a fent taglalt kaiju párharcból több mint időszerű lenne 2 hónappal a bemutató előtt, de a Space Jamből is szeretnénk többet látni, mert az eddigi visszajelzések alapján a rajongókat ez a két snitt nem igazán győzte meg. Mindenesetre mi várjuk már az újabb moziélményeket a stúdiótól (akár rosszak lesznek, akár nem) és remélhetőleg ezeket elsősorban mégiscsak a filmszínházakban élhetjük át, semmint az otthon kényelmében.

Ti mely filmekre vagytok kíváncsiak a Warner idei felhozatalából?! A válaszaitokat várjuk kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.