Hirdetés

Emilia Clarke egy mesterséges méhben hordja ki babáját a The Pod Generation trailerében

|

Lehet, hogy ez már nem is egy távoli jövőkép?

Hirdetés

Egy igazán provokatív független sci-fi film érkezik hamarosan a tengerentúli mozikba. A The Pod Generation azt az ötletet járja körbe, hogy mi történne, ha a tudomány kifejlesztene testen kívüli "méheket", podokat, melyekben a szülők anélkül hordhatnák ki a magzatokat, hogy a nőnek bármit is fel kelljen áldozni a mindennapi mókuskerékből.

Az első ízelítőt - ami a nem is olyan távoli jövőbe nyújthat betekintést - alább leshetitek meg.

Hirdetés

A The Pod Generation rendezője Sophie Barthes, aki legutoljára a Madame Bovary rendezői székébe ült bele, előtte pedig a Lélekölőt hozta tető alá. A főszerepben a Trónok harca és Titkos invázió sorozatokból is ismert Emilia Clarke-ot köszönthetjük, akit még úgy is megrémít az anyaság gondolata, hogy nem kell a testét meggyötörtetni. Férjét Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság, Doctor Strange) alakítja, mellettük pedig Rosalie Craig (1899), Vinette Robinson (Sherlock), illetve Jean-Marc Barr (A pénz hálójában) is feltűnnek.

A tengerentúlon augusztus 11-én debütál a film a mozikban, magyar megjelenésről egyelőre nincs hír. Titeket felcsigázott a fenti előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.