Hirdetés

És megint dühbe jövünk - hamarosan újra a mozikban!

|

A Cinenuovo Kft. folytatja a Bud Spencer és Terence Hill filmek mozikba küldését, a Bűnvadászok után az És megint dühbe jövünk kerül sorra, természetesen eredeti szinkronnal. Nézzétek meg a beharangozó videót!

Hirdetés

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az olasz filmek forgalmazására specializálódott Cinenuovo azzal simogatja a legendás Bud Spencer és Terence Hill páros filmjeit kedvelő fiúk és lányok buksiját, hogy néhány örökzöld filmjóket ismételten bemutatnak a hazai mozikban. Öt mozira számíthatunk, amelyből a Bűnvadászoknak már megvolt a premierje, azonban négy még visszavan: az És megint dühbe jövünk, a Kincs, ami nincs, a Nyomás utána és a Nincs kettő négy nélkül. Ezek közül azonban csak az az elsőt láthatjuk még idén. 

Hirdetés

Johnny és Charlie Firpo december elsejétől kezdik meg hódító körútjukat hazánkban, méghozzá jelenlegi információink szerint az alábbi mozikban (nem mindenhol elsejétől mutatják be, de a Cinenuovo Kft. hamarosan megosztja a további részleteket is): 

Cinema Nagykanizsa, Corvin mozi - Budapest, Csepel mozi - Budapest, Apolló mozi - Salgótarján, Elit mozi - Sopron, Ajkai mozi, Hódmezővásárhely, Szentesi mozi, Uránia mozi - Pécs, Városi mozi - Tapolca, Petőfi mozi - Pápa, Jókai mozi - Komárom, Apolló mozi - Debrecen, Szabolcs Vándor, Tisza tavi Ökocentrum, Krúdy - Nyíregyháza, Szolnok Tisza, Kisújszállás, Eger Agria, Cegléd Uránia, Dunaújváros, Pólus mozi - Budapest, Szívárvány Kult. - Kaposvár, Pécs Apolló, Zalaegerszeg Art mozi, Szombathely - Savaria, Székesfehérvár - Barátság

Ti el fogtok menni rá a moziba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.