Hirdetés

Eszelős koncepciót mutat be az új Chip és Dale film trailere

|

A Disney+-ra érkező Chip 'n Dale: Rescue Rangers a 30 éves sorozat folytatásaként adja el magát.

Hirdetés

Újabb felesleges élőszereplős adaptációként indult a Chip 'n Dale: Rescue Rangers, mely a hazánkban is népszerű, 90-es évekbeli Chip és Dale rajzfilmsorozatot volt hivatott feldolgozni vagy folytatni. A Disney élőszereplős mániája idáig vegyes fogadtatású filmeket eredményezett, és a Chip és Dale esetében nehéz volt elképzelni, hogy hogyan is lehetne működőképes ez a formula.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy csak a megfelelő emberekre van szükség ahhoz, hogy ne egy szimpla copy + paste kombinációt kapjunk az élőszereplős verzióban, hanem valami izgalmas csavarral valósuljon meg az. A The Lonely Island és a Saturday Night Live közreműködői pedig az első trailer alapján pont ezt hajtották végre, hiszen reboot helyett egy visszatérést hoztak tető alá, számtalan váratlan húzással és cameóval. És egy meglehetősen szürreális koncepcióval. 

Az események 30 évvel a régi sorozat után veszik fel a fonalat, melyekben önreflektív animációs karakterek méláznak el azon, milyen is volt igazán népszerűnek lenni a 90-as években. Míg Chip a maga korlátain belül próbál meg a feledés homályával megbirkózni, addig Dale egy CGI felvarrással próbálja negatív érzelmeit palástolni, ami igencsak groteszk látványt eredményez a filmben - és bizonyára nem egy poén erre fog kihegyeződni.

A filmet Akiva Schiffer rendezi, a The Lonely Island tagja, a szinkronhangok között pedig feltűnik John Mulaney, Andy Samberg, KiKi Layne, Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Dennis Haysbert, Keegan-Michael Key, Tress MacNeille, Tim Robinson, Seth Rogen, valamint J.K. Simmons is. A film május 20-án érkezik a Disney+-ra.

Ti mit szóltok ehhez a szokatlan koncepcióhoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.