Hirdetés

Exkluzív Interjú: Széles Tamás

|

Felkerestük Magyarország egyik legismertebb hangját, hogy legyen olyan kedves, és válaszoljon szerény kérdéseinkre. Széles Tamás színész és szinkronszínész pedig örömmel mondott igent a lehetőségre. Ezúton is köszönjük!

Hirdetés

 

Színházban, filmekben, sorozatokban, nincs olyan helyszíne az életnek ahol ne hallhatnánk jellegzetes orgánumát, gondoljunk csak az Avatar-ban megszólaltatott Jake Sully-ra, vagy a Titánok Harcának főszereplőjére, amelyet Széles Tamás magyarosított. Exkluzív interjúnkban a filmekkel való viszonyáról, a magyar szinkronról, és egy kicsit önmagáról mesél a színész. Fogadjátok őt sok szeretettel!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.