Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk Viggo Mortensen új filmjének első szinkronos előzetesét!

|

A színész főszereplőként, íróként és rendezőként is jegyzi a Zuhanást, az oldalán az olyan kultikus filmekből ismert Lance Henriksennel, mint A bolygó neve: Halál.

Hirdetés

Bár érthető módon a legtöbben A Gyűrűk Ura filmekből ismerik Viggo Mortensent, azonban a színész eszköztára jóval szélesebb Aragornnál. Olyan filmekben játszott eddigi pályafutása során, mint az Erőszakos múlt, az Eastern Promises, Az út, a Captain Fantastic vagy éppen a Zöld Könyv - Útmutató az élethez, amiért legutóbb Oscar-díjra is jelölték. Legújabb alkotása, a Zuhanás (Falling) igencsak fontos projekt számára, ugyanis ő jegyzi a forgatókönyvet, látta el a rendezői feladatokat és töltötte be a főszerepet is, méghozzá olyan művészek oldalán, mint Lance Henriksen (A bolygó neve: Halál, Tökéletes célpont) és Laura Linney (Ozark, Éjszakai ragadozók). 

Hirdetés

A történet szerint John (Mortensen) párjával, Ericcel és örökbefogadott lányukkal él Kaliforniában, távol attól a hagyományőrző, falusi világtól, amelyben felnőtt. Amikor édesapja (Lance Henriksen) az öregkori demencia jeleit mutatja és egyre kevésbé tud gondoskodni magáról illetve a farmról, John úgy dönt, jobb lesz, ha hozzájuk költözik. Az önfejű és kiállhatatlan természetű apa nem tudja elfogadni fia másságát és azt, hogy segítségre szorul, ami számos konfliktus forrása lesz a család életében. De ahogy megelevenednek a múlt emlékei, egyre közelebb kerülnek a megbocsátáshoz.

A Zuhanás már az előzetessel is olyant hangulatot teremt, hogy legszívesebben rohannánk megölelgetni Mortensent és megnyugtatni, hogy minden rendben lesz. Egyszerre nevettet meg és ad érzelmi gyomrost. Ha a bevezető felkeltette az érdeklődéseteket, akkor adjatok egy esélyt a film szinkronos trailerének, amely az ADS Service Kft.-nek köszönhetően nálunk debütál elsőként:

A Zuhanásnak egyelőre még nincs pontos hazai premierdátuma, de a forgalmazó ígérete szerint a mozik újranyitásakor az első bemutatók egyike lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.