Hirdetés

Expedíció - újabb trailert kapott a Ex Machina rendezőjének új filmje

|

Bár olyan rémhírek terjengenek, hogy a Netflix és a Paramount lehetséges megegyezése miatt talán nem mutatják be mozikban az Expedíciót, a hivatalos álláspont még az, hogy igen. És a legújabb lenyűgöző trailer láttán már alig várjuk!

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy Jeff VanderMeer Déli Végek trilógiájának első részét - amely magyar fordításban Expedíció néven jelent meg - az Ex Machinát rendező, s a film forgatókönyvéért Oscar-díjra jelölt Alex Garland viszi filmvászonra Natalie Portman főszereplésével. Most újra megcsodálhatjuk. 

Hirdetés

A történet középpontjában egy négytagú expedíció áll, aminek tagjai az X térségként emlegetett rejtélyes hely felfedezésére indulnak, ahol nem érvényesek a természet törvényei. A csapatnak mindenre fel kell készülnie, hisz az előző tizenegy expedíció mind tragikus véget ért. A legújabb előzetes talán még az előzőnél is eredményesebben éri el azt, hogy látni akarjuk a filmet. 

A film a tervek szerint 2018. február 22-én érkezik a hazai mozikba (de csak ha nem születik megegyezés a Paramount és a Netflix között), a főbb szerepekben pedig olyan színészeket és színésznőket láthatunk majd, mint Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez és Tessa Thompson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.