Hirdetés

Extra látványos előzetesen az új bollywoodi akciófilm, a Jawan

|

Kicsit James Bond, de vannak benne múmiák, rengeteg bunyó és robbanások mindenütt.

Hirdetés

Az indiai filmgyártás az utóbbi években olyan grandiózus, látványos és őrült akciófilmekkel hívta fel magára a figyelmet, mint az RRR, amire szerkesztőkollégám is kapásból rávágta az "Ezt látnod kell" plecsnit a kritikájában.

Shah Rukh Khan a Pathaan című kémthriller után folytatja az akciósztársághoz vezető utat, a frissen kikerült Jawan kedvcsinálójában bunyózik, lövöldöz, helikopterekről ugrál le-fel temérdek robbanás közepette.

Hirdetés

A film történetéről elég keveset tudni, és az előzetes alapján sem egyszerű megállapítani, hogy mi a cselekmény. Látunk börtönben közelharci jelenetet, James Bond filmekre emlékeztető maszkos rosszfiút és rongyokba tekert múmiát lándzsával harcolni. A szinopszis annyit árul el, hogy "a Jawan egy magas oktánszámú akcióthriller, amely egy olyan férfi érzelmi utazását vázolja fel, aki arra készül, hogy helyrehozza a társadalom hibáit".

A Jawan szeptemberben érkezik az indiai mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.