Hirdetés

Ez történik, ha Csizmás kandúr a kilenc életéből nyolcat elherdál

|

Hosszú kihagyás után tér vissza a Shrek filmek közönségkedvenc karaktere.

Hirdetés

A DreamWorks Animation több mint egy évtized után mutat be új filmet idén a Shrek-univerzumban, ezúttal azonban a közkedvelt ogre egyik, ha nem a legnépszerűbb társkaraktere, Csizmás Kandúr tér vissza egy új kalandra. Ehhez futott be nemrég egy közel három perces előzetes, amely részletes bepillantást enged a történetbe.

Hirdetés

A hivatalos sztorileírás szerint a vakmerő törvényen kívüli Csizmás Kandúr a legújabb balul elsült kalandja után szembesül a ténnyel, hogy a veszélyek iránti szenvedélye és a biztonság semmibe vétele áldozatot követelt: kilenc életéből nyolcat ugyanis már el is vesztegetett. Ezért felkerekedik, hogy visszaszerezze azokat, és élete eddigi legnagyobb küldetésére indul a Fekete-erdőbe, hogy megtalálja a mitikus Kívánságcsillagot, hogy annak segítségével állítsa vissza kilenc életét. De mivel már csak egy lehetősége maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és ősellenségétől...

A címszereplőnek újfent Antonio Banderas kölcsönzi a hangját az eredeti verzióban, de a többi szerepben is nagy neveket hallhatunk majd: Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, illetve Da'Vine Joy ugyanis mind a film csapatát erősítik. A Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság december 8-án érkezik a hazai mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.