Hirdetés

Ezeket az alkotásokat nézzük az HBO-n 2021-ben

|

Idén is lesz néznivaló, ráadásul előbb-utóbb átállunk az HBO Max-ra.

Hirdetés

Az HBO-nál már egy jó ideje bevett szokás, hogy az év elején közzétesznek egy hosszabb kedvcsinálót az adott év sorozatos felhozataláról, ezt a hagyományt pedig idén sem szakította meg a csatorna, hiszen a minap közzétették az első előzetest a 2021-es sorozatos címeikről (persze ez még nem a teljes felhozatal, csupán egy ízelítő a ránk váró kínálatból).

Hirdetés

Lesz itt többek között vadiúj fantasy-sorozat (The Nevers), krimi-széria Kate Winslettel a főszerepben (Mare of Easttown), dokumentum-sorozat Tina Turnerről (Tina) valamint a Woody Allen és Mia Farrow-ügyről (Allen vs. Farrow), Hawaiin játszódó történet kisebb sztárparádéval a Megvilágosultam készítőjétől (The White Lotus), de végre bepillantást nyerhettünk az Oscar Isaac és Jessica Chastain főszereplésével érkező limitált-szériába (Scenes from a Marriage) vagy az Utódlás következő etapjába is.

Az egyik legfájóbb és legnagyobb hiányzó viszont a Bill Hader főszereplésével futó bérgyilkosos sorozat, a Barry, amelynek 2. etapja 2019 tavaszán futott, ám a koronavírus miatt a 3. évad azóta se forgott le. Szerencsére a készítők már megnyugtatták a rajongókat, hogy idén tavasszal végre megkezdődhetnek a munkálatok, így előreláthatólag 2022-ben végre visszatér a széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.