Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Dungeons & Dragons film trailere

|

Első pillantásra messze jobb lesz, mint a Jeremy Irons-féle előd.

Hirdetés

A szerepjátékosok szemében mai napig szálka a 2000-ben megjelent, Jeremy Irons-t is felvonultató Sárkányok háborúja, mely a legnépszerűbb asztali szerepjáték, a Dungeons & Dragons világát vette alapul - és ami végül katasztrofálisra sikeredett. Mivel többek között a Stranger Thingsnek hála a szerepjátékozás ismét virágkorát éli, a Paramount úgy gondolta, kvázi rebootolja a franchise-t Chris Pine-nal, aminek első előzetesét alább megleshetitek.

Hirdetés

Mit is mondhatnánk: így kellene egy fantasy filmet bepromózni? A stúdió láthatóan nem volt szűkmarkú a keserű emlékű előd ellenére, ennek köszönhetően pedig mind a tíz ujjunkra jut valami finomság a trailerből. Bagolymedvék, sárkányok, varázslatok, elátkozott kincsesládák, a szerepjátékokból ismert kasztok, no meg humor és akció. A bárdot alakító Pine mellett Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Chloe Coleman és Hugh Grant is szerepelnek a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületben. 

Szinkronos:

Feliratos:

A Paramount 2023. március 3-ra tűzte ki a premier dátumát, Magyarországon várhatóan már egy nappal előbb a mozikba kerül. Ti nézni fogjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.