Hirdetés

Fantasztikusan gyönyörű előzetest kapott a Wolfwalkers film

|

A tenger dala alkotói készítik az Apple TV első animációs filmjét.

Hirdetés

Tom Hanks Greyhound háborús mozija után egy újabb érdekes és már az első előzetese (inkább kedvcsinálója) alapján rendkívül megkapó filmmel fog előrukkolni az Apple TV+. Az egyelőre eléggé szegényes felhozatalon ez az animációs mozi sem fog sokat dobni, de csak magát az alkotást nézve egy módfelett gyönyörű világban veszhetünk majd. A stílusosan Wolfwalkers címre keresztelt film két lány barátságáról fog szólni, de néző legyen, aki nem a rajzokra figyel, hanem a történetre.

Hirdetés

A Wolfwalkers az Oscar-díjra is jelölt A tenger dala alkotóinak a következő projektje, és már első ránézésre több hasonló stílusjegyet vonultat ez a két mozi. A sztori nincs túlbonyolítva, két lány találkozik egymással az erdő rengetegében, és azonnal mély barátságot kezdenek ápolni. Egyikük viszont a farkasokkal nevelkedett, és mára már ő kvázi a vezetőjük is, mindez pedig mindkettőjüknek egy hatalmas utazás kezdete lehet.

Egyelőre még nincs hivatalos megjelenési dátum, de ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, akkor még idén megjelenhet ez az amúgy kézzel is rajzolt animációs csoda - természetesen az Apple TV+-on. Titeket is elvarázsolt ez a kedvcsináló?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.