Hirdetés

Fantomszál - traileren Daniel Day-Lewis utolsó filmje

|

Számos kiváló alakítás után Daniel Day-Lewis bejelentette, hogy a Fantomszál lesz az utolsó filmje, utána visszavonul. A legelső előzetes alapján pedig az alkotás méltó búcsú lesz tőle.

Hirdetés

Daniel Day-Lewis vitán felül napjaink egyik legjobb színésze, aki nem csupán eljátszik egy szerepet, hanem teljesen magáévá teszi azt - nem véletlenül kapott helyet a "Top 10 döbbenetes átváltozás a filmvásznon" című cikkünkben is. Ha választanunk kellene kedvencet az alakításai közül, akkor egyértelműen Paul Thomas Anderson mestermunkáját, a Vérző olajat mondanánk (amiért Oscar-díjat is kapott) és éppen ezért olyan jó hír, hogy a két művész újra egymásra talált a Fantomszál (Phantom Thread) kapcsán. 

Hirdetés

A történet az ötvenes évek Londonjának luxus divatvilágában játszódik, hőse egy sztárolt és nehezen kezelhető szabó, Reynolds Woodcock (Day-Lewis), aki a királyi udvarnak és a felső tízezernek készít ruhákat. Mindez talán nem sokat mond el arról, hogy mire számítsunk Day-Lewis utolsónak titulált filmjétől, viszont a trailer nem hagy kétségeket: 

A Fantomszál külföldön még idén mozikba kerül, de hazánkban csak 2018. február elsején debütál. Vajon ezt is elismeri majd az Akadémia néhány aranyszobrocskával? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.