Hirdetés

Befutott a Fear The Walking Dead 5. évadának első előzetese!

|

Extrém hosszúságú kedvcsináló érkezett a The Walking Dead spin-offjához.

Hirdetés

Bár a héten véget ért a szebb napokat is látott The Walking Dead 9. etapja, ez nem jelenti azt, hogy őszig búcsút kell intenünk a zombik uralta világnak, hiszen a nyáron érkezik a Fear The Walking Dead az 5. szezonjával, amelyhez most megérkezett az első, majd 4 perces hosszúságú előzetese!

Hirdetés

A folytatásban a csapat célja Morgan vezetésével egyértelmű és világos: megkeresni annyi túlélőt, amennyit csak lehet, és segíteni nekik is a túlélésben. Minden karakter abban reménykedik, hogy a másokon való segítés kiegyenlíti a múltban elkövetett hibáikat. A bizalmat azonban nem könnyű kiérdemelni. Küldetésük ugyanis akadályba ütközik, amikor egy eddig ismeretlen területre tévednek, ahol nem csak a múltjukkal, de a saját félelmeikkel is szembe kell nézniük. Az itt felfedezett dolgok pedig örökre megváltoztathatják addigi életüket.

A Fear The Walking Dead 5. etapja június 2-án tér vissza a képernyőkre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.