Hirdetés

Előzetes érkezett a Fear the Walking Dead nyáron megjelenő új évadához

|

Rövid kedvcsinálóban fedtek fel, hogy a nyári hőségben rajtol majd el a The Walking Dead spin-off sorozatának hatodik szezonja.

Hirdetés

A már tizedik évadánál járó The Walking Dead sorozatnak öt évvel ezelőtt, 2015-ben olyan sikere volt, hogy egy spin-off sorozatot is indítottak, aminek a stúdió azóta is zöld utat ad az újabb évadainak a nézettségi adatok szép számai láttán. Tavaly egy második spin-off sorozatot is bejelentettek The Walking Dead: World Beyond néven, aminek eredetileg ebben a hónapban kellett volna debütálnia, viszont meg nem nevezett okokból (de gyaníthatóan a koronavírus miatt) elhalasztották meg nem határozott időre.

Hirdetés

Ellenben a Fear the Walking Dead hatodik évada nyáron veszi majd kezdetét, ez derül ki nemrég kikerült félperces kedvcsináló végén. A trailer alapján az új szezonban sem lesz hiány erőszakból és zombikból, illetve fény derül majd Morgan sorsára is.

Ti nézitek majd a Fear the Walking Dead hatodik évadát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.