Hirdetés

Feliratos trailert kapott Spike Lee új filmje, Az 5 bajtárs

|

A polgárpukkasztó rendező újfent kicsapni látszik a biztosítékot.

Hirdetés

Manapság az egyik legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix vezetői nyilatkozták azt, hogy a koronavírus miatt leállított forgatások ellenére az idei évre betervezett legtöbb filmes projektjük majdnem kész van. Ilyen volt Chris Hemsworth akció-zúzdája, Tyler Rake: A kimenekítés, vagy éppen ilyen lesz a legendás polgárpukkasztó rendező, Spike Lee legújabb "jointja", azaz alkotása. A Da 5 Bloods - magyarul Az 5 bajtárs - névre keresztelt film a vietnami háborút és annak utóhatását fogja majd bemutatni - persze a rendezőre jellemző bicskanyitogató stílusban.

Hirdetés

A történet szerint egy kisebb fekete különítményből álló csapat szolgál Vietnamban, és egy ládányi aranyra bukkannak. Habár fáj rá a foguk, ők mégsem tehetik meg azt, amit Clint Eastwoodék megléptek a Kelly hőseiben, így inkább elássák, hogy a háború után visszatérjenek megkeresni, de ahelyett, hogy megtartanák az egész zsákmányt, inkább az afroamerikai közösségnek szándékoznak odaadni az elnyomások miatt. Persze ez egy vérbeli Spike Lee mozi lesz, így joggal számíthatunk újfent vérlázító stílusra, témákra. A legelső trailer már felirattal megtekinthető:

 

Az 5 bajtárs (Da 5 Bloods) idén nyáron, napra pontosan június 12-én fog debütálni a Netflixen, és olyan színészek fognak benne feltűnni, mint Chadwick Boseman, Paul Walter Hauser, Delroy Lindo, Clarke Peters vagy éppen Jean Reno. Ti meg fogjátok majd nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.