Hirdetés

Félperces előzetest kapott a Strangers Things 4. évadának utolsó két része

|

Vajon milyen hosszú epizódokat kapunk?

Hirdetés

Szokatlan módon a Netflix ezúttal ketté szedte a Stranger Things negyedik évadát: az első hét rész már fent van a streamingplatformon, míg az utolsó kettő epizód csak július 1-jén fog felkerülni, melyek lezárják majd az évad eseményeit. Tekintve, hogy hogyan ért véget a finálénak is beillő hetedik fejezet, érthető módon nagy várakozás övezi a záró etapot.

Hirdetés

Ezzel pedig a Netflix is tökéletesen tisztában van, és nem is szeretné, ha lankadna odáig a nézők figyelme. Ennek folyamán egy újabb félperces előzetest kapott az utolsó két rész, és a képkockák alapján egy sűrű évadzárónak nézünk elébe. Adja is magát a kérdés, hogy vajon a több mint másfélórás hetedik fejezetre rá tudnak-e verni hosszban az évad záró epizódjai.

Ti mit gondoltok? Várjátok már a finálét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.