Hirdetés

Feszült macska-egér játékot ígér A lápkirály lánya szinkronos trailere

|

Daisy Ridley nagyon nem örül, hogy a Ben Mendelsohn által alakított apukája megszökik a börtönből.

Hirdetés

Az új Disney-féle Star Wars-trilógia óta nem sok főbb szerepben láthattuk Daisy Ridley-t. A kárörvendők persze már puffogtathatnák, hogy őt is utolérte a Star Wars-átok, az a sajnálatos trend, hogy George Lucas franchise-ában szerepelni nem feltétlenül ugródeszka egy színész karrierjében, sőt (rád nézünk, Hayden Christensen!).

Ridley idén ősszel viszont azon lesz, hogy egy újabb arcát is megmutassa a nézőknek, ugyanis ő szerepel majd a The Marsh King's Daughterben, avagy magyarul A lápkirály lányában a címszereplő karakterként. Ez a film most egy hangulatos, és igencsak feszült magyar előzetest is kapott.

Hirdetés

A történet Karen Dionne azonos című bestseller-regényén alapszik, amelyben Helena (Ridley) életének két szakaszát ismerhetjük meg: azt, amikor anyjával együtt fogságban élt a vadonban, és azt, amikor a szadista apja (Ben Mendelsohn) évekkel később megszökik a börtönből, ami Helena idilli életének szétzúzásával fenyeget. Az már az alábbi képkockákból is világos, hogy az ifjúkori apa-lánya szeretetből az utóbbi részéről semmi sem maradt fenn.

A film október 5-től lesz látható a hazai mozikban. Mi a meglátásotok a trailer kapcsán? Olvastátok esetleg a történet alapjául szolgáló könyvet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.