Hirdetés

Filmrészleten a Pókember: Hazatérés

|

A Hálószövő újabb kalandja is jelentkezett első, vicces jelenetével.

Hirdetés

Az MTV Movie Awardson nem csak a Wonder Woman végső előzetese, hanem a Pókember: Hazatérés egy vicces filmrészlete is debütált, amelyben Peter Parker éppen lelepleződik barátja, Ned előtt (aminek egy méregdrága LEGO Halálcsillag látja kárát). Jópofa.

Hirdetés

A kis filmrészlet is kihangsúlyozza, hogy mind a humor, mind pedig a középiskolai léttel való szuperhőslét összeegyeztetése nem csak kirakatba lesz. Tom Holland Pókembere és a Zendaya alakította Michelle közti évődés is jópofának ígérkezik, de a kémiát az eddigiek alapján még nem látjuk köztük, viszont erre van a film, hogy erre rácáfoljon.

A Pókember: Hazatérés július 7.-én debütál a mozikban Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Robert Downey Jr. és Michael Keaton főszereplésével. Kíváncsian várjuk, hogy a Sony-Marvel együttműködéséből végre megszületik az a Pókember film, amellyel (majdnem) mindenki elégedett lesz, vagy tovább folytatódik, a "Ki volt a jobb Hálószövő?" verseny.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.