Hirdetés

First Kill trailer - amikor John McClane és Anakin Skywalker együtt zúznak

|

A First Kill nem az a fajta akciófilm lesz, amit a mozikban kell majd keresnünk, mindazonáltal a Hayden Christensen és Bruce Willis főszereplésével készülő darab DVD-n nézős lehet.

Hirdetés

Steven C. Miller kellemesen ellavíroz a B-kategóriás állóvízben, hiszen olyan korongra gyártott darabok után, mint a Mentőakció, a Submerged vagy a Marauders ő forgathatta le a Szupercella (Escape Plan) folytatását és épp, hogy végzett az Escape Plan 2: Hades munkálataival, máris nekiláthatott egy újabb Bruce Willis-féle mellékzöngének. 

Hirdetés

Ez a First Kill című akció-thriller a Lionsgate kiadásában, amelynek sztorijában Will (Hayden Christensen) egy nagymenő Wall Street-i brókert alakít, aki szeretné helyrehozni a kapcsolatát fiával, Danny-vel (Ty Shelton), ezért leruccannak egy vadásztúrára abba a faházba, ahol felnőtt. Azonban a közös kirándulás hamarosan halálos fordulatot vesz, amikor több rablóba botlanak és egy gyilkosság szemtanúi lesznek. Annak érdekében, hogy megmentse elrabolt fiát Will kénytelen segíteni a rablóknak, hogy azok kijátszhassák a rendőrfőnököt (Bruce Willis). 

A First Killt a tengerentúlon július 21-én mutatják be, nálunk jó, ha DVD-n befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.