Hirdetés

Szupercella 2 - a Galaxis őrzői egyik tagja is csatlakozott Stallonéékhoz

|

Nem egy meteorológiai filmhez, sokkalta inkább Sylvester Stallone börtönből szabadulós akciófilmjének folytatásához írt alá a Galaxis őrzői csapatának egyik oszlopos tagja.

Hirdetés

Mikael Hafström (Kisiklottak, 1408, A rítus) 2013-as akciófilmje, a Szupercella (Escape Plan) nem szándékozott feltalálni a spanyolviaszt, csak összeboronálta gyermekkorunk két legnagyobb akciócsillagát egy börtönből szabadulós mókába másfél órán keresztül, ezt pedig olyan hangulatosan és annyira szórakoztatóan hozta, hogy a B-kategóriás filmek rajongói bizony elégedettek voltak az eredménnyel, ez pedig egyenes úton vezetett a folytatáshoz

Hirdetés

Bár Schwarzenegger visszatéréséről még mindig nincs hivatalos megerősítés, a Szupercella 2 bizony elkészül Sylvester Stallone főszereplésével, komoly kínai támogatással. A Miles Chapman által írt sztoriról egyelőre semmit sem tudunk azon kívül, hogy kapcsolódni fog Kínához valamilyen módon, de nagy értékben mernénk rá fogadni, hogy Stallone újfent egy börtönből fog megszökni, ismét belsős segítséggel. A The Hollywood Reporter információi alapján ehhez egy vadonatúj arc is asszisztál majd, ugyanis a stábhoz csatlakozott a Galaxis őrzői egyik tagját, Draxot alakító Dave Bautista, akit a Spectre című James Bond filmben is láthattunk Daniel Craiggel bunyózni. A karakterét jelenleg teljesen homály fedi. 

A Szupercella 2 Steven C. Miller (Marauders, Arsenal, Mentőakció) rendezésében érkezik, amely nem túl jó ajánlólevél, de ha a folytatás hozza az előd szintjét, akkor boldogok leszünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.