Hirdetés

Fist Fight - előzetesen Ice Cube és Charlie Day összecsapása

|

Ice Cube, mint középiskolai tanár kihívja kollégáját a suli elé, hogy férfihoz méltóan rendezzék el nézeteltérésüket.

Hirdetés

Richie Keen (It's Always Sunny in Philadelphia) rendezésében kellemesnek tűnő vígjátékhoz érkezett előzetes, amelyben egyelőre ismeretlen oknál fogva Charlie Day egyenlőtlen küzdelemnek néz elébe. 

Hirdetés

A rendező a USA Today-nek elmondta, hogy a film egy 18-as karikás John Hughes (Reszkessetek betörők) filmre emlékeztette. A történet szerint egy jófej középiskolai irodalom tanár, Andy Campbell (Charlie Day) a végzősök ugratásai, a működésképtelen adminisztráció és az állását veszélyeztető költségvetési megszorítások között lavírozva próbálja munkáját végezni. De a dolgok még ennél is rosszabbra fordulnak, amikor akaratlanul keresztbe tesz a nála sokkal keményebb és rettegett történelem szakos kollégájának, Ron Strickland-nek (Ice Cube), aki régimódian szeretné lerendezni a konfliktust, és kihívja suli után egy küzdelemre. Az összecsapás híre futótűzként terjed és végül pont azzá válik, amire az iskolának és Campbell-nek is szüksége volt. 

Keen ezt fűzte még hozzá:

A két karakternek nagyon különbözik a tanítási stílusa. A Polgárháború és Ken Burns rajongó Ron egy eredmény-orientált fickó, akinek az a hitvallása, hogy "nem megkedveltetni magamat, hanem tanítanom kell." Andy viszont az a fajta tanár, aki mindenkivel haverkodni próbál. 

Igazság szerint viszont ebben az állami suliban, egy iszonyatosan kaotikus napon egyikük filozófiája sem működik. És ez a mérkőzés a rendszer metaforájává válik, én annak, hogy változásokra van szükség. 

Day is beszélt a karakteréről:

Egy egyenes embert játszhatok az őrültek tengerében, aki megpróbál kihátrálni a harcból. Az idő szorítása miatt, a fárasztó küzdelem egyre jobban eldurvul.

A filmben szerepel még balesete óta először Tracy Morgan is, aki mellett Christina Hendricks egy huncut francia tanárnőt fog alakítani, Dean Norris a tréfák állandó áldozatává váló igazgatót, Jillian Bell pedig egy eredetileg férfinak írt szerepben a tanítványa felé helytelen érdeklődést tápláló drogos tanácsadóval egészíti ki a tanári kart. Az Egyesült Államokban 2017. február 17.-én kerül bemutatásra a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.