Hirdetés

Fogadjátok Homelander őszinte bocsánatkérését a The Boys 3. évada előtt

|

De vajon ti beláttok Amerika kedvenc hősének álarca mögé?

Hirdetés

Egyelőre még mindig nincs fix dátuma a The Boys harmadik évadjának premierjéhez, bár azt tudjuk, hogy a forgatási munkálatok befejeződtek. Ebben az átmeneti időszakban a sorozat ügyeletes troll médiuma, nevezetesen a The Boys Twitter fiókja szolgáltat naprakész infókat az arra éhes rajongóknak, ahol a Seven on 7 műsor jelentkezik időről időre.

Hirdetés

Ennek házigazdája Cameron Coleman, aki a valódi amerikai hír- és megmondó emberkék kiparodizált változatának tekinthető a The Boys világában.

A legújabb ilyen Coleman-féle hétösszefoglaló során váratlan élő bejelentkezéssel borzolták a kedélyeket, ugyanis nem mást kapcsolták, mint Homelandert. Amerika kedvenc hőse pedig mindenkit megnyugtatott, miszerint szakítottak a Stormfront által képviselt náci vonallal, hogy ismét a nép javát szolgálhassák, akik számára Homelander mindig ott lesz támasznak. A házigazda Coleman a videó végére teljesen elalélt eme őszinte kinyilatkoztatást követően, de kérdés, hogy titeket is meggyőzött-e Homelander performansza (Homelander szegmense 5:47 körül kezdődik)?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.