Hirdetés

Ryan Reynolds egy videojáték hősévé válik a Free Guy szinkronos előzetesében

|

Ha mindig is kíváncsiak voltatok rá, hogy milyen lenne, ha Deadpoolt hirtelen bedobnánk a Mátrixba, akkor ez a film pontosan nektek szól.

Hirdetés

Ryan Reynolds és Shawn Levy (Stranger Things) meglehetősen titokzatosan módon kezdtek bele a Free Guy névre keresztelt komédia marketingjébe, hiszen a film legelső kedvcsinálóját is mindössze egy szűk rétegnek - pontosabban az októberben tartott New York-i Comic-Conra kilátogató közönségnek - voltak hajlandóak megmutatni. A nagy titkolózás ellenére a szerencsések imádták az ott látottakat, amit most végre jól szemügyre vehetünk mi, földi halandók is.

Hirdetés

A Free Guy története szerint Ryan Reynolds átlagos NPC-ként (a játékos által nem játszható karakter - a szerk.) tengeti a mindennapjait egy hatalmas online videojátékban, mígnem egyik nap ráébred a szörnyű igazságra, hogy az egész eddigi élete egy hatalmas hazugság. Mondanom sem kell, Reynolds humora ezúttal is a legmagasabb oktánszámon pörög, viszont azért reménykedünk benne, hogy a Free Guy nemcsak a poénok számában, de mondanivalójában is legalább olyan magasra fogja tenni a lécet, mint tette azt a témájában nagyon hasonló Jim Carrey-féle Truman Show. 

Magyar:

Angol:  

A Free Guy 2020. július 2-án mutatkozik be a magyar mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.