Hirdetés

A New York Comic-Con közönsége imádta Ryan Reynolds új filmjét

|

Exkluzív betekintést kaptak a kilátogatók a nem éppen hétköznapi koncepcióval rendelkező alkotásba, amire az előzetes reakciók alapján érdemes lesz várnunk.

Hirdetés

Csupán egy szűk rétegnek mutatták meg a Shawn Levy rendezte Free Guy első trailerét, ami a neten még biztosan nem lesz elérhető egy ideig. Szerencsére így sem kell búslakodnunk, hiszen előzetes helyett kaptunk egy videót, amiben a stábtagok átlagosnak induló beszélgetése válik kissé kínossá.

Hirdetés

A Free Guy története egy videojátékban játszódik, amiben Ryan Reynolds egy öntudatra ébredő NPC-t (gép irányította karakter) alakít. Ha ez önmagában nem lenne elég érdekes, a stábot olyan színészek egészítik ki, mint Taika Waititi (Thor: Ragnarök),  Joe Keery (Stranger Things) és Jodie Comer (Killing Eve). A rendező eképpen írta le a filmet:

"Alapvetően a Free Guy egy egyszerű bankpénztárosról szól. Ez a fickó egy olyan bankban dolgozik, amit napi 17-szer rabolnak ki és előbb-utóbb kezd rájönni, hogy ez talán nincs teljesen rendben. Ryannal úgy közelítettük meg ezt a filmet, mint egy szuperhős eredettörténetet a köpeny és a jelmez nélkül. Hiszen, ha egy játékban élnél és át tudnád venni a rendszer felett az irányítást, akkor gyakorlatilag korlátlan lenne a hatalmad."

Maga Reynolds az 1979-es Isten hozta, Mr... című alkotáshoz hasonlította a filmet és elmondta, hogy utoljára a Deadpool hozta annyira lázba, mint a Free Guy. A premierre sajnos még jövő nyárig kell várnunk, addig is álljon itt a már említett bemutatkozó videó a stábtól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.