Hirdetés

Fullmetal Alchemist - itt az első teaser trailer!

|

Élőszereplős Edward Elric, CGI Al, szörnyek, alkimista csata és minden egyéb, amire egy Fullmetal Alchemist rajongó vágyhat! Íme a jövőre érkező japán mozi első előzetese!

Hirdetés

Hiromu Arakawa kultikus mangájának rajongói régóta várják, hogy a két (!) anime sorozatos feldolgozás után, végre élőszereplős formában is mozgóképre adaptálódjon kedvenc alkimista testvérpárosuk, az Elric fivérek elképesztő története. Szerencsére már nem kell sokat várni, már gőzerővel készül a manga japán mozifilm változata. Hovatovább már az első kedvcsináló is befutott a projekthez, amelyet az élőszereplős Fullmetal Alchemist film hivatalos weboldalán tettek közzé a készítők.

Hirdetés

Az előzetes ugyan valójában csak egy rövidke teaser, mégis bőven elég ahhoz, hogy felcsigázza a nézőket! Van benne minden, amire egy igazi Fullmetal Alchemist rajongó vágyhat: a mangát tökéletesen megidéző helyszínek, jelenetek, Edward Elric, alkimista csata, mutáns szörnyek és full CGI Al! A trailerben olvasható, elhangzó szöveg pedig:

Végre elérkezett az idő.

Készült Hiromu Arakawa mangája alapján.

Rendezte: Fumihiko Sori (Ping Pong)

Két testvér elképesztő kalandja...

A legenda...

Végre elkezdődik!

Edward: Ígérem, visszaszerezzük a testünket.

2017. telén

Ahogy az előzetesben és a fenti szövegben is látható, a film jövő év végén kerül a japán mozikba. A projekt rendezője az a Fumihiko Sori, aki korábban már a Ping Pong című mangának is elkészítette az élőszereplős mozifilm változatát, tehát már van tapasztalata a témában. A rendező igazán szívén viseli a Fullmetal Alhemist film sorsát, mint mondta, élete egyik nagy álma vált valóra azáltal, hogy ő készítheti a nagy-sikerű anime élőszereplős adaptációját.

Úgy akartam megcsinálni, hogy teljesen egyedi film legyen és amennyire csak lehet kövesse az eredeti mangát. A teljes színészgárda japán, de a kulturális hátteret Európa adja. Noha nem tükröz semmilyen konkrét valós népcsoportot vagy országot, ez egy teljesen másik, alternatív világ. Egy olyan jelenet sem lesz a filmben, amely arra utalna, hogy a színészek, vagy maga a film japán. Ez a sztori az élet igazságairól szól. Az egyik legédesebb vágyálmom volt, hogy valaha filmet készíthessek ebből a csodálatos történetből, túlzás nélkül kijelenthetem, ez az életem értelme.

Sori tehát rendkívül lelkes, aki a sztori és a mangahűség mellett a látványra is igyekszik nagy hangsúlyt fektetni, mint mondta "Egy csodálatos filmet akarok készíteni, amely olyan technikát alkalmaz, amely kihívás elé állítja Hollywoodot." Nos, ennél a sztorinál ez elengedhetetlen, sőt! Fontos tényezőt játszik a látvány, amellyel a rendező elmondása és az előzetesben látottak alapján, nem lesz gond.

A főszereplő Acél alkimistát, azaz Edward Elric-et Ryōsuke Yamada alakítja, Winry Rockbell-t Tsubasa Honda, Roy Mustang-ot pedig Dean Fujioka kelti majd életre. Hogy tetszett az előzetes? Várjátok már az élőszereplős Fullmetal Alchemist-et?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.