Hirdetés

Fűrész: Újra játékban - szinkronos előzetesen az új horror

|

A Fűrész franchise még nem ért véget, csak pihent egy nagyot, azonban idén októberben visszatér a legújabb résszel, amelynek hivatalos alcíme: Újra játékban. Nézzétek meg a most érkezett szinkronos trailert, érdemes!

Hirdetés

A Lionsgate a 2017-es Comic-Conon osztotta meg a közönséggel a Jigsaw, vagyis magyarul a Fűrész - Újra játékban legelső előzetesét, amelyet Michael és Peter Spierig (Daybreakers - A vámpírok kora) rendezett Pete Goldfinger és Josh Stolberg (Piranha 3D, Kegyetlen titok) forgatókönyve alapján, természetesen a széria jogait birtokló Lionsgate megbízásából. 

Hirdetés

A sztori szerint már tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Kirakós Gyilkos azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy "örököse", hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében. A népszerű horror-sorozat legújabb részének hazai bemutatója október 26-án lesz, a szereplőgárda élén pedig a visszatérő Tobin Bell mellett nem más áll, mint a Smallville sorozat Karája, Laura Vandervoort. Nézzétek meg a Fűrész: Újra játékban első szinkronos trailerét, amely 18-as karikát kapott: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.