Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - Egoista az új előzetes (Frissítve)

|

A galaxis őrzői 2 is megkapta új, zúzós előzetesét és végre egy új szereplő is felbukkan. Már szinkronos változatban is!

Hirdetés

Igazi retro űroperának ígérkezik A galaxis őrzői legújabb fejezete - hála Űrlord válogatás kazijának - amelyben érvényesülni látszik a mindent nagyobbat elve, ahogy az a folytatásoktól elvárható. Ugyanakkor a rendező, James Gunn végre felfedi Kurt Russel karakterét, ellenben Sylvester Stallone-t még mindig nagyon titkolják.

Hirdetés

Ego, az élő bolygó ahhoz képest, hogy egy planéta, meglehetősen fitten tartja magát, és kísértetiesen Kurt Rusel fizimiskája van. Csodálkoznánk, ha Gunn nem csavarna valamit a dolgon, hiszen ahogy arra ez a trailer - vagy az első rész - is kiváló példa volt, nagyszerűen játszik a zsáner adta szabályokkal és figurázza ki azokat. A laza előzetes azért bőszen utal a személyes konfliktusokra is nem csak Űrlord és Ego, hanem Gamora és Nebula között is, miközben a többiek (is) azért bőszen szolgáltatják a laza pillanatokat. A galaxis őrzői május 5-én landolnak a mozikban, szóval durva hónapnak nézünk majd ismét elébe.

Szinkronos:

Eredeti: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.