Hirdetés

Előzetesen a Trónok harca 7. évada

|

A tél már nem közeleg, hanem egyértelműen itt van.

Hirdetés

Az HBO kiadott egy új teaser trailert a Trónok harca 7. évadához, amely egyelőre továbbra sem mutat semmi érdemlegeset, de ennek ellenére - ahogy az elvárható - rettentő hangulatos, a vége pedig igazán vérfagyasztó.

Hirdetés

Az előzetesben lényegében nem is történik más, mint a három oldal képviselője, Daenerys, Cersei és Havas Jon vonul a saját kis territóriumában, majd helyet foglal a maga kis (Vas)trónusán... aztán meglátjuk azt a tekintetet. Nagyon úgy fest, hogy a konfrontáció a másokkal elkerülhetetlen lesz a 7. évadban, és ez a kis kedvcsináló azt sejteti, amit már régóta gyanítunk és páran mondogatnak is nagy bőszen a sorozat szereplői közül: viaskodhatnak itt a szereplők, hogy kié legyen a Vastrón és Westerosszal ki tenné a legjobbat, a mások sáskahad módjára jönnek és egy szétzilált birodalom vajmi keveset tud tenni ellenük.

Az eddigiekhez képest rövidebb - de valószínűleg minden eddiginél masszívabb -  7. évad június 16.-án veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.