Hirdetés

Gangster Squad - Ütős trailer (Update)

|

A Zombieland rendezője, Ruben Fleischer egy nagy neveket felvonultató bűnügyi drámát tett le az asztalra. Ennek láthatjuk most a remekül sikerült előzetesét. A gengszterfilmek rajongói mindenképp írják fel a címet!

Hirdetés

A még idén bemutatandó film Mickey Cohen (Sean Penn) maffiafőnökről szól, akit a Los Angeles-i rendőrség egyik különítménye (Josh Brolin karakterével az élen) igyekszik rács mögé juttatni. Az előzetes egy elég pörgős gengszterfilmet sejtet, ráadásul a színészgárda is tele van húzónevekkel: a két említetten kívül szerepel még Ryan Gosling, Emma Stone, Nick Nolte, Michael Peña, Anthony Mackie és Giovanni Ribisi. A tovább mögött nézhető meg a trailer és olvasható el a hivatalos sztori. 

Update: Feliratos és szinkronos előzetessel kiegészítve az InterCom jóvoltából! A film hivatalos magyar címe: Gengszterosztag.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.