Hirdetés

Megérkezett a Ghost in the Shell mozi első előzetese!

|

Befutott egy új trailer a jövőre érkező Ghost in the Shellhez, ráadásul rögtön feliratosan!

Hirdetés

Új előzetes érkezett a jövő év egyik nagy durranásnak szánt sci-fijéhez, a Ghost in the Shell-hez, melyet a Marvel Magyarországnak hála pedig rögtön felirattal tekinthetitek meg. Az azonos nevű japán mangán alapuló történet főszereplője egy félig ember, félig kiborg hibrid, aki a 9-es Szekció nevű különleges egység vezetője akiknek az a feladata, hogy megállítsa a legveszélyesebb bűnözőket. 

Hirdetés

A Ghost in the Shell 2017. március 31-én érkezik a mozikba Rupert Sanders rendezésében, főbb szerepekben pedig feltűnik még Beat Takeshi Kitano mint Daisuke Aramaki, Juliette Binoche mint Dr. Ouelet, Rila Fukushima és Kaori Momoi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.