Hirdetés

Giancarlo Esposito mindenkit helyre rak a Parish új előzetesében

|

Fókuszban az akció, de minden bizonnyal a pszichológiai és drámai rész is rendben lesz az AMC új szériájában.

Hirdetés

Giancarlo Esposito sokak számára a Breaking Bad (magyarul Totál szívás) Gus Fringjeként vált ismertté, azóta viszont szépen kinőtte magát a sorozatok világában (elég csak olyan produkciókra gondolni, mint a The Boys, A Mandalóri, a Godfather of Harlem vagy a Harley Quinn). 

Esposito idén tavasszal visszatér az AMC csatornájára, ahol a Breaking Bad és a Better Call Saul sorozatokat is vetítették, hogy egy hatrészes miniszériában újfent bizonyítsa rátermettségét.

Hirdetés

A Parishben Esposito Gracian "Gray" Parisht alakítja, aki egy sikeres luxusautó szolgáltatás tulajdonosa. Amikor azonban a fiát megölik, Parish kénytelen folytatni sötét múltjának azt a szegletét, amiről azt remélte, hogy egy életre maga mögött hagyta. A múltkori előzetes után ezúttal egy jóval akciódúsabb harminc másodperccel jelentkezett be a projekt, aminek képkockái már most példát mutatnak a címszereplő rátermettségéből.

A Parish egyébként a 2014-es The Driver című brit sorozat amerikai remake-je lesz. Esposito mellett többek között Arica Himmel (Mixed-ish, Thanksgiving), Zackary Momoh (Álom doktor, Harriet), Ivan Mbakop (Sólyomszem, Különösen veszélyes bűnözők), Skeet Ulrich (Sikoly, A szállítmány), Bradley Whitford (A szolgálólány meséje, Kisvárosra hangolva) is feltűnnek majd a szériában.

Ti bizalmat szavaztok Esposito és az AMC új közös projektjének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.